Reducerat pris! Arganolja 50 ml Visa större

Arganolja

NAT700

Ny

100% ren Arganolja för hår och hudvård. Fri från silikon, parabener och sulfater Ger nytt liv och näring. Några få droppar ger håret mjukhet och glans. Perfekt för torrt hår, slitna hårtoppar, torr hud (särskilt runt ögonen), nariga läppar, händer, naglar och spruckna hälar. En fantastisk universalprodukt. Elegant praktisk flaska.

Mer detaljer

118,40 kr

-20%

148,00 kr

Mer information

100% ren Arganolja för hår och hudvård - Fri från silikon, parabener och sulfater. 

Arganolja av högsta kvalitet. En fantastisk allround produkt som verkligen gör underverk. Mycket näringsrik och otroligt rik på E vitamin. Arganoljan är en tunn fin olja som är lättapplicerad och lätt att använda. Tränger snabbt och lätt in i hår och hud. Oljan har en svag angenäm doft vilket är ett bevis på mycket hög kvalitet.

Bara några få droppar på fingertopparna och/eller i handflatan appliceras i håret/hårtopparna. Håret blir fantastiskt mjukt och glansigt. Kluvna och torra hårtoppar mår bra! Den 100% rena arganoljan utan tillsatser är mycket dryg då du endast behöver några få droppar! Applicera sparsamt i håret annars kan det bli lite fett.

Den näringsrika oljan gör huden mjuk, smidig och elastisk. En olja för den skadade och mogna huden och särskilt bra för den lite tunnare huden kring ögonen. Ger en fin lyster och sägs ha förmåga att minska uppkomsten av fina linjer. Oljans antiinflammatoriska egenskaper gör den lämplig även för acnehud.

En perfekt olja även för torra nariga läppar, händer,nagelband och spruckna hälar.

Arganolja utvinns från arganträdets frukter och växer endast i Marocko och Algeriet. Oljan är känd världen över för sina fantastiska egenskaper och kallas för Marockos guld. Framställning: kallpressad.


50 ml

Ordpris: 148:- Art.nr NAT700
  
Nu 118,40:- (20% rabatt)

Vill du veta mer om Arganolja (med tips)  KLICKA HÄR >>>