Reducerat pris! Hair Stimulant Oil Visa större

Hair Stimulant Oil

NAT752

Ny

100% naturlig Recinolja, sötmandelolja och rosmarinolja. En unik kombination som verkar återupplivande och stärkande för torr hårbotten, stimulerar hårsäckarna till bättre hårväxt samt ger fin fyllighet, lyster och glans.

Mer detaljer

Mer information

 

Hair Stimulant Oil

100% naturlig Recinolja, sötmandelolja och rosmarinolja. En unik kombination som verkar återupplivande och stärkande för torr hårbotten, stimulerar hårsäckarna till bättre hårväxt samt ger fin fyllighet, lyster och glans. En skonsam naturlig produkt som verkligen återfuktar och återupplivar hårbotten. Innehåller kallpressad vegetabilisk recinolja och rosmarinolja som tillsammans förstärker effekten. Elegant glasflaska med pipett. En fantastik produkt för ditt hår!

Var rädd om ditt hår – För din skönhet!

Recinolja: Helt naturlig och skapas av törelväxten ricin. En växt som länge använts i läkemedel och skönhetsprodukter i Europa, Asien och Afrika. Redan på 1500-talet f.kr. användes oljan för att bota hudsjukdomar.Oljan har sedan länge använts för att få längre hår men oljan har visat sig vara starkt skyddande, vårdande och stimulerande vilket gör den till en perfekt hårprodukt!
Sötmandel: Näringsrik, vårdande och stärkande
Rosmarin: Ökar blodcirkulationen i hårbotten

Använd gärna Hair Stimulant Oil en gång i veckan eller som specialkur vid behov;

  • Droppa oljan i handen och värm den genom att gnida händerna mot varandra och applicera därefter i torrt hår (använd 2-4 matskedar beror på hårmängd. Prova dig fram). Värmen gör oljan mer lättarbetad
  • Massera noga in oljan i hårbotten – dra gärna oljan med fingrarna från hårbotten ut till topparna
  • För en riktig hårkur, linda gärna in håret i en handduk och låt sitta ca 30 min – gärna längre
  • Följ upp med schampo och balsam. Upprepa vid behov

 

• Anses hjälpa håret att växa snabbare
• Glans och lyster
• Fyllighet
• Mjukt och lent

 

Art.nr  NAT752
30 ml
Ord.pris: 149:-
Nu 119:-