BETALNING

I samarbete med Klarna & Posten erbjuder vi:

  • Direktbetalning via din bank
  • Kortbetalning
  • Faktura
  • Delbetalning
  • Postförskott

Snabb leverans (1-3 dagar)

Information

Om Oss -  vår gröna historia

Natura Olea är ett väletablerat varumärke inom hälsa och välbefinnande. I företaget finns  40 års kompetens och erfarenhet inom såväl naturkosmetik som postorder-/näthandel.

Vi erbjuder en värld av uppfriskande, inspirerande och avslappnande naturliga produkter som du på ett enkelt sätt kan använda i ditt vardagliga liv för ett härligt välbefinnande.

Tanken från allra första början var att på ett enkelt och lätt sätt kunna erbjuda Natura Oleas naturliga oljor via näthandeln. Inte bara till terapeuter med yrkesmässig kunskap. Vår vision var mycket större än så och vi lyckades. Idag når vi en stor nöjd kundkrets både yrkesmässigt och för eget bruk. Visionen blev verklighet och vi erbjuder nu ett brett sortiment av sköna naturliga kosmetikprodukter. Helt fantastiskt!

Våra oljor är 100% naturrena av högsta kvalitet och vi arbetar för att ständigt utveckla och erbjuda produkter som är hundra procent naturliga. Att vi samarbetar med de största och främsta råvaruleverantörerna i världen är för oss en självklarhet. Så med Natura Oleas produkter kan du känna dig trygg och alltid vara säker på att du får en bas som är fri från sulfater, parabener, dioxiner och en rad andra kemiska ämnen som har en negativ påverkan på miljön och oss själva.

Mitt stora intresse för eteriska oljor, förankring till Asien, all kunskap och erfarenhet som förts över från generation till generation inom familjen och studerande av aromaterapi, har gjort min dröm möjlig” säger Ismael Mehdawe som ligger bakom Natura Olea

 

Natura Oleas produkter säljs på ett smidigt sätt via postorder
Du kan beställa på olika sätt;
•Hemsida – www.naturaolea.se och www.mayfairdirect.se
•Posta ordersedeln (Mayfair Direct, Box 14, 23121 Trelleborg)
•Telefon 040 – 487314

Vi är kända för en fantastiskt god service, trevligt bemötande och snabb leverans.
Du kan alltid kontakta vår kundservice via telefon och/eller email.
Önskar du bli uppringd lämnar du namn och telefonnummer så ringer vi upp dig.

I Mayfairs sortiment (www.mayfairdirect.se) ingår också olika produkter inom hälsa t ex det världskända Sabona of Londons sortiment -Magnetarmband, koppararmband samt stödprodukter Double Action Support. Sabona of London etablerades 1959 och har sedan dess med stor framgång sålt sina högklassiga produkter över hela världen. I Sverige erbjuder Mayfair Direct med ensamrätt Sabonas produkter! 

I vår Gårdsbutik i Stora Slågarp Trelleborg (Prästgården Butik & Galleri) finner du även många andra spännande produkter.

Mayfair Direct AB
Organisationsnummer: 556700-5805
Adress: Box 14, 231 20 Trelleborg
epostadress: mayfair.direct@telia.com